una altra comunicació és possible
Art i disseny amb esperit crític

40 anys FRG

DIRECCIÓ D'ART

DISSENY D'IDENTITAT I MATERIALS INFORMATIUS

GRÀFICA PER XARXES SOCIALS

CLIENT:

Fundació Roca Galès

LLOC:

Barcelona

ANY:

2016

MAIDESIGNIS MAI DESIGNIS DISSENY GRÀFIC COMUNICACIÓ

SObre el
projecte

Ja saps què celebrem? #40anysFRG #40 conceptes

La Fundació Roca Galès, fundació cultural privada de promoció, fou constituïda el 6 de juliol de 1976 amb la finalitat de d’impulsar l’estudi i la promoció del cooperativisme a Catalunya i dels seus principis i valors, i el coneixement i defensa del patrimoni natural i del benestar social dins l’àmbit cultural català.

Aquest 2016 i amb motiu de la celebració dels 40 anys de la fundació, vam treballar una imatge monocroma, corporativa i coherent, que posa en valor els principis de l’entitat. La campanya de comunicació  #40anys#40conceptes representa gràficament i a travès de formes geomètriques diferents aspectes de l’entitat. 

Fent ús de suport web i paper, i en col·laboració amb Pol·len Edicions, treballem en el disseny d’un cartell, un programa de mà, un parell de tarjetons d’invitació als actes, un cartell anunciant la jornada per xarxes socials i una imatge per a la projecció de fons durant la celebració. Seguint la mateixa línia gràfica s’elaboren també uns punts de llibre, que incorporen frases i dades de cooperativistes claus en la història del moviment, i els elements comunicatius de la seva memòria anual.

DE LA IDEA A LA FORMA, EL DISSENY