una altra comunicació és possible
Art i disseny amb esperit crític

Joan Clot

DISSENY D'IDENTITAT

DISSENY EDITORIAL

DISSENY WEB

CLIENT:

Joan Clot

LLOC:

Barcelona

ANY:

2016

MAIDESIGNIS MAI DESIGNIS DISSENY GRÀFIC COMUNICACIÓ

SObre el
projecte

Joan Clot, més enllà de la pintura

En Joan Clot es un artista multidisciplinar que en els darrers anys s’ha especialitzat en el treball de la tècnica mixta sobre fusta. 

Nascut a Barcelona el 1957, va fer els seus estudis artístics a la Llotja obtenint en el primer curs, la distinció al Mèrit Artístic. Es va llicenciar en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona i va treballar com a dissenyador gràfic en l’àmbit editorial. Participà en diferents exposicions col·lectives de dibuix. Els seus estudis posteriors en la Facultat d’Història de l’Art, a la UB, es varem interrompre per la necessitat d’una dedicació laboral exclusiva com a membre de l’equip directiu en la construcció, inauguració i posada en marxa de L’Auditori de Barcelona.

Fins el 2016, no va presentar al públic i en solitari la seva obra. Amb aquest propòsit vam dissenyar una identitat que expressés l’impacte que suposava en la seva trajectòria l’exposició de la seva obra en aquell moment, el caràcter personal de la seva proposta, l’elaboració, maduresa i coherència de les seves peces en relació amb la seva persona. Aquesta gràfica es manté en totes les peces elaborades: catàleg que recull les seves darreres obres, els fulletons de les exposicions que realitza aquell any, i la pàgina web, de fàcil usabilitat i responsive, que des d’aleshores el mateix artista va actualitzant.

DE LA IDEA A LA FORMA, EL DISSENY