una altra comunicació és possible
Art i disseny amb esperit crític

ME&MAI

(QUI SÓC I COM TREBALLO)

Sóc una i moltes. Amb recursos i multifacètica.
M’apassiona jugar amb els sentits per ampliar les possibilitats de la forma.
Busco revalorar i resignificar; inspirar el canvi.
I transgredir, i donar-li la volta,
sense perdre l'objectiu de vista.

THE FEELINGS MAKER,

LA PERSONA RERA LA IMATGE.

Les imatges ens travessen, ens defineixen, ens conecten, ens mostren, ens mouen. Esdevenen rellevants en la mesura que s’aproximen als nostres desitjos i necessitats i ens hi sentim identificats. Recordem el que ens implica, el que ens emociona, el que ens “toca”.

En la nostra societat però, sovint la sensibilitat ha estat estat desvalorada.

Com a creadora, sóc conscient del seu valor i de la responsabilitat que suposa donar-li veu i forma, i reivindico la possibilitat que totes tenim de construir noves visions des del nostre àmbit d’acció i el paper que tenen les emocions i sentiments en relació a les necessitats.

ART I DISSENY
AMB SENSIBILITAT
I VALOR(S)

PER CONSTRUIR
NOVES FORMES I VISIONS

ART I DISSENY
AMB SENSIBILITAT
I VALOR(S)

PER CONSTRUIR
NOVES FORMES I VISIONS

AMB COMPROMÍS

Donada la meva trajectoria em plantejo, desde la reflexió formal i simbòlica, i l’exploració de nous llenguatges i experiències; la creació de propostes úniques que donin resposta a les seves necessitats dels projectes en que treballo.

A DESIGNIS s’expresa la meva passió i compromís per la comunicació i el disseny.
El marc des d’on construir solucions innovadores i creatives

Una aposta
per la comunicació estratègica.

AMB IMPACTE

Benentès, ja que el 70% de l’impacte ambiental dels productes i serveis es determina en la fase de disseny. És per això que treballo per a incorporar la sostenibilitat en totes les etapes del cicle de vida dels projectes, des de la seva creació.

L’ecodisseny com a filosofia de treball ens dona l’oportunitat de reduir i optimitzar els recursos, i esdevé una eina imprescindible per al canvi.

Comuniquem el màxim
amb el mínim!

AMB ANÀLISI

Valoro les necessitats i recursos que requereixen cada un dels projectes, la resposta que puc oferir i els riscos i l’impacte que implica una proposta gràfica i/o comunicativa per tal de donar la solució més òptima, viable i creativa.

Pensem, i fem.
Disseny ple de contingut.

AMB CONCEPTE

Per a donar una solució funcional, cal que prenem les decisions estètiques en relació amb el contingut i el context, no sobre les pròpies necessitats expressives; que responguem de la forma més eficaç i clara al missatge, el concepte, els valors.

Conjuguem forma
amb funció.

AMB TACTE

Ofereixo acompanyament en totes les fases com a clau d’èxit en la implementació dels dissenys; aquest no depèn unicament de la seva qualitat formal i expressiva, sino també de la seva aplicació.

En les formes de treballar hi ha la clau per a crear un disseny innovador i únic.

Cada projecte és únic.
Treballem amb cura pels detalls.

AMB FLEXIBILITAT

Sovint dissenyar implica treballar a mida; les necessitats defineixen els recursos. Cal tenir en compte doncs el context, el missatge, els materials i les persones. L’especialització i la cooperació permeten obtenir uns resultats òptims.

Per a ser competitiu cal ser col·laboratiu.

Ens adaptem a les necessitats
i ens multipliquem col·laborant.

I QUE NO FALTIN AQUÍ ALGUNS DELS

PREMIS QUE M’AGRADARIA GUANYAR

EN UN FUTUR PRÒXIM!