una altra comunicació és possible
Art i disseny amb valor(s)

Yoga Inbound

DISSENY D'IDENTITAT

DISSENY DE MATERIALS DE MARCA

CLIENT:

Yoga Inbound

LLOC:

Barcelona

ANY:

2017

MAIDESIGNIS MAI DESIGNIS DISSENY GRÀFIC COMUNICACIÓ

SObre el
projecte

Disseny de la imatge de l'escola de Yoga Inbound

Yoga Inbound és una de les poques escoles al món dedicada en exclusiva a la formació personal i professional en ioga. L’Escola forma part de l’Associació Yoga Inbound, una entitat sense ànim de lucre que treballa per preservar la pràctica i ensenyament tradicional del ioga segons el llinatge de Sri T. Krishnamacharya, i investigar i recuperar tècniques de ioga oblidades i en desús.

Els objectius de l’escola són facilitar la incorporació quotidiana de les pràctiques, la filosofia i els hàbits de vida iòguics, permetre el descobriment de com funciona la disciplina a nivell profund i intern, així com formar professors excel·lentment preparats i amb un profund procés de transformació personal que siguin capaços d’ensenyar ioga en tota la seva amplitud.

En aquest cas es va redisseyar el logotip amb motiu del llançament de la nova website (que en l’actualitat presenta novament una altra imatge). Es va crear també un manual d’estil per a l’aplicació coherent de tipografia i color en els materials de l’entitat, i es van realitzar uns fulletons informatius amb les noves formacions. Es van redissenyar els segells de les formacions, que com a novetat prenen també forma de txapa i s’entreguen junt amb el diploma acreditatiu en finalitzar-les. 

DE LA IDEA A LA FORMA, EL DISSENY